Profesionální prodlužování řas

15.09.2011 11:15

Profesionální prodlužování řas

metoda: Řasa na řasu - BLINK LASH STYLIST

MATERIÁL k prodloužení řas

Veškeré jednotlivé řasy jsou vyrobeny z hypoalergického monofitu (tenké řásy), některé s přidáním syntetiky (více zatočené řásy), některé s přidáním hedvábí (silnější a lesklejší řásy), které je tvarováno takovým způsobem, aby rychle a lehce přilnulo k přírodní řase. Řasy mají přirozený vzhled, jsou lesklé, jemné a lehké. Nezatěžují vlastní řasy ani jim neškodí. Pokud dodržíte všechna doporučení zaškoleného odborníka, tak následná běžná údržba a péče nemůže poškodit přírodní řasy. Po prodlužování na očích řasy nejsou cítit, jsou jako vlastní. Používaná lepidla se při běžném nošení nevypařují a nedráždí. Řasy na prodloužení všechny jsou jako vlastní řasy. Používaná lepidla se při běžném nošení nevypařují a nedráždí. Řasy jsou různých délek a síly, což zaručuje při prodlužování maximálně dokonalých výsledků. Používá se speciální lepidlo na bázi pryskyřice. Lepidlo nevyvolává alergii a je bezpečné.

Technika provedení prodlužování řas

Je to prodlužování řas, kdy je přilepena jedna umělá řasa na jednu přírodní řasu. Tím řasa prodlouží a chová se společně s prodlouženou řasou úplně přirozeně. Po prodlužování řasy jsou odolné vůči vodě, potu, slzám i bazénovému chlóru. Zároveň jsou řasy silné a dlouhé, krásně natočené, bezpečně k pokožce, očím a kontaktním čočkám. Délku řas klientce doporučíme tak, že přirozená délka vlastních řas je kratší u vnitřního koutku a nejdelší řasy jsou uprostřed oka. Přírodní řasy musí tvořit nejméně1/3 délky prodloužení, které chcete aplikovat. Aplikace řas vyžaduje v průměru 25-35 i víc řas na oko. A doba aplikace je od 45min do 2.5 hodiny. Další věc - vždycky se zeptáme klientky, zda-li nosí brýle, aby delší řasy jí při nošení brýlí nevadily.

Doplňování řas se provádí jednou za 3-4 týdny. Počet doplněných řas je individuální a je ovlivněn přirozenou obměnou v důsledku růstu vlastních řas

Poučení o následné péči o řasy po prodloužení

Před tím než popíšu to, co je potřeba vědět „potom“, chci zdůraznit jednu zásadní podmínku, kterou musíte dodržet „před“ aplikací prodlužování řas. Proto aby lepidlo maximálně, pevně a kvalitně plnilo svou úlohu je třeba mít vlastní řásy absolutně čistými, odpočatými a beze stop žádné dekorativní kosmetiky minimálně 8 hodin předem. Tak že jestli se dostavíte na prodlužování řás s nalíčenými řasami – tak provést proceduru nebude možné a nestačí se umýt přímo v saloně.

Aby to vydrželo déle …

Nejdůležitější je chránit spoje. Pamatujte na to, že řasy se dají odlepit záměrně - pokud to budete chtít, ale můžou vám najednou zůstat na dlaních když náhodou použijete nevhodnou kosmetiku. Barviva, krémy, mycí prostředky často obsahují oleje, které oslabují nebo rozpouští spoje. Obecně platí to, že prodloužené řasy vypadají tak skvělé, plně a výrazně, že není vůbec zapotřebí používat řasenku.

Mám tu i dalších několik doporučení:

  • Vyvarovat se silného mechanického působení na řasy (spánek obličejem do polštáře, tření řas, nesprávné odlíčení, nadměrné použití řasenky atd.
  • Moře a bazén životnost řas mohou o něco zkrátit. U moře se zvyšuje metabolismus a i vlastní řasy se vymění rychleji.
  • Odličovat se má velmi opatrně pomocí vatových tyčinek VODOU. Oční okolí s řasovými spoji. Odličovače na olejové bázi, rovněž jako i kosmetická mléka k odličování očního okolí zakázány.
  • Použití řasenky je vhodné omezit. Každopádně každodenní použití zkrátí životnost řas.
  • Je vhodné, aby klientka opatrně pročesávala řasy speciálním kartáčkem na řasy, aby se řasy nezaplétali a nerozcuchávali.


NEZAPOMEŇTE: NIKDY nepoužívejte řasenku na bázi oleje (pro růst řas) a voděodolné řasenky!

—————

Zpět